Doborodošli

O Nas 

Dobrodošli na spletni strani KŠRC. Moje ime je Katarina sem inštruktorica jahanja tukaj na centru. Z lastnikom Mihatom Bizjanom delam že dlje časa. Za delo tukaj na centru sem se odločila prav zaradi prelepe okolice in čudovitih konjičkov. 

Center se nahaja v stičišču reke Save in reke Ljubljanice, kjer ga  obkrožajo lepa stara drevesa in  jablane. Lokacija  ponuja čudovite sprehode in terene  po poteh viteza Ostovharja in Borovničevi pohodni poti vse do Janškega hribovja.

Na centru najdete nekaj  za vsakogar: prireja piknike, poroke, rojstne dneve in druge zabave. Ima tudi jahalno šolo kjer otroke od sedmega leta učimo osnov dela s konjem in jahanja. Pri nas imajo jahači možnost opravljati tudi izpit jahač 1 in jahač 2. Za tiste najmlajše navdušence pa imamo tudi nagajivega ponija, ki obožuje nasmejane otroke.

Konjeniški in športno rekreacijski center je bil ustanovljen leta 2011 na stari kmetiji »Pr Fležar«. Prvi zapisi o kmetiji »Pr Fležar« obstajajo že iz leta 1780. Glavna dejavnost na kmetiji je bila nekoč sadjarstvo zato v našem sadovnjaku najdete kar nekaj starih sort jabljan in hrušk, ki vam bodo v poletnih mesecih ponujale obilico sence.  Kmetija  se je preusmerila v konjerejo in športno turistično dejavnost z prihodom maldih genercij.

Kontaktirajte nas

Cesta v Kresnice 23, 1000 Ljubljana, Slovenia

Šola jahanja : 040-133-539 

Center: 031-604-148

  • Black Facebook Icon

©2019 by Jahalna Šola.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now